Contents - Index


Se udskrift


Udskrifterne Bogform, Familiegruppe Personskema og Selvvalgte Udskriftsformater med flere kan ses på skærmen før de udskrives til printeren. Skærmen viser, hvordan udskriften vil komme til at se ud. Du kan så enten gennemføre udskrivningen eller gå tilbage for at ændre opsætningen. Udskrifter på op til 200 sider kan vises på skærmen med en side af gangen. 

Skærmbilledet kan forstørres eller formindskes ved at klikke + eller - ved Zoom. Du kan forvælge en zoom procent på Opsætning under Filer på hovedskærmen.

Du kan gå frem og tilbage i teksten ved at klikke + eller - ved Side.
Brug tasten Page Down for at se den nederste del af en side. Tast <Ctrl> + N for at gå til næste side.

Det der ses på skærmen er, hvad der vil blive udskrevet på printeren side for side. Ved nogle fonte og ved fremhævet skrift eller superscript, kan det forekomme, at skærmen viser dobbelt tekst eller huller. Dette kan måske undgås ved at rette zoom til 100 procent. I så fald skulle udskriften på printeren blive korrekt.
Når et udskrift er under opbygning, før den vises på skærmen må du ikke lukke denne skærm. Hvis du ønsker at afbryde skal der ske ved at klikke Fortryd. Kun derefter må skærmen lukkes.

Billeder vises som et felt hvor billedet vil blive placeret, når der trykkes på Udskriv.

Når du er færdig med at se på skærmen, kan du under Filer vælge at vælge Udskriv denne side eller udskrive alle sider. Med Luk Skærmbilledet går du tilbage til personvalg og sideopsætning.

© Den danske hjælpefil til BK ver. 7