Contents - Index - Previous - Next


BilledvisningVed at dobbelt klikke på et linket billede, vises dette i fuld størrelse på skærmen.
Der kan vælges mellem Automatisk billedjustering slået fra eller til. Er der slået til, vil billedet blive tilpasset skærmvinduet. Funktionen ændrer ikke på selve billedet, kun i forbindelse med visning på skærmen. Ønskes der ændring i billedet, beskæring, lyssætning og/eller farvejustering skal dette gøres i et fotobehandlingsprogram.

Vælges udskriv billede, kommer der en valgmulighed for hvor stort billedet skal udskrives.

Ved at vælge Diverse på hovedskærmen, og derefter Vis alle billeder, kan du få vist eller udskrevet alle de billeder, der er linket til personer, eller til en bestemt person, eller alle de billeder, der findes i et valgt billede bibliotek. 

Under menupunktet Opsætning er der mulighed for at vælge hvorledes billederne skal udskrives.

Billederne bliver vist på skærmen med 6, 12, 24 eller 35 ad gangen. Hvis nogle billeder er i sort/hvid og andre i farver, kan farverne skifte. For at undgå dette går du til pc'ens Kontrol Panel og Skærm, og Indstillinger af videokortet og ændre det til minimum 16 bit, bedst er 32 bit farver.

Hvis nogle billeder er i sort/hvid og andre i farver, kan farverne skifte. For at undgå dette går du til pc'ens Kontrol Panel og Skærm, og indstiller videokortet til at vise millioner af farver.
Ved udskrift til printeren, kan der vælges fra 6 til 35 per side. Højden vil blive ca. 3 cm.
Denne udskrift af alle billeder er kun til rådighed for registrerede brugere.

Denne udskrift af alle billeder er kun til rådighed for registrerede brugere.
Se evt. billedbehandling


© Den danske hjælpefil til BK ver. 7