Contents - Index - Previous - Next


Generel opgaveoversigtHer kan der oprette en oversigt på kommende opgaver som skal foretages.

Indtastede opgaver vil ikke blive udskrevet i rapporterne, men kan udskrives ved at trykke på Udskriv nederst til højre.

Den tekst, der bliver skrevet her, skrives direkte ind i databasen og gemmes som en intern fil. Hvilket betyder, at du ikke kan redigere i denne tekst fra andre programmer end BK.

Ønsker du derimod at benytte muligheden for at have eksterne tekstfiler linket til dine opgaver, skal du tilføje en linje, hvor du skriver hvilken sti, hvortil den eksterne fil findes på din harddisk. Stien skal være fuldt ud skrevet, eks. C:\BK7\TEKST\OPGAVER.TXT

Hvis du vil benytte et andet tekstbehandlingsprogram skal dette være valgt i opsætning. Og du vil kunne anvende programmet til at redigere de eksterne filer med.
Ønsker du at redigere i den eksterne fil, kan du enten trykke på F5 eller trykke på knappen Redigere filen med dit redigeringsprogram, eksempelvis MS Word. 

Se også Biografi.

VIGTIGT:
Tekster der er skrevet med et andet tekstbehandlingsprogram end den interne, skal gemmes i TXT-format. Ellers vil teksten ikke blive gengivet rigtig. 


© Den danske hjælpefil til BK ver. 7