Contents - Index - Previous - Next


Anetavle i bogformFor at oprette en anetavle i bogform: Vælg Aner fra hovedmenuen og derefter Anetavle i bogform. (se også Selvvalgte udskriftformater og Udskrift omhandlende efterkommere

Anetavle i bogform udskriver alle informationer om anerne til en valgt person (proband) og eventuelt også søskende til aner.
Anetavle i bogform giver mulighed for et alfabetisk register som tillæg. 
Hvis du har tænkt at udgive en slægtsbog, vil denne udskriftsform kunne give grundlaget, via en RTF-fil, og en efterfølgende tekstbehandling, for den endelige tilpasning af slægtsbogens manuskript.

Til udskriften er der mulighed for at medtage Biografier og Billeder.Efter oprettelsen af RTF-filenl bliver du spurgt om, hvorledes dit register skal se ud. Du har mulighed for at se hvorledes, det ser ud på skærmen. I RTF filen er indlagt skjulte koder, således at dit tekstbehandlingsprogram kan oprette et register. Da der er forskel på hvorledes dette gøres i de forskellige versioner af tekstbehandlingsprogrammer, f.eks. OpenOffice, Word eller WordPerfect henvises dette emne til det pågældende programs manual.
Anetavle i bogform bruger standard-anenummer for hver person.

Klik på Luk for at komme tilbage hovedmenuen.  

Se også opsætningen under Efterkommere i bogform

© Den danske hjælpefil til BK ver. 7