Contents - Index


FejlmeddelelserUnder brugen af BK kan der opstå fejl, og der vil i så fald blive vist en fejlmelding med en kort beskrivelse af fejlen og et løbenummer. Meldingen kan eventuelt vise hvilken del af BK, der var aktiv, og måske også hvilken knap der blev klikket sidst. Disse meldinger vil normalt være på engelsk. 

Når du får en fejlmelding, bør du udskrive den ved hjælp af Print knappen eller i hånden. Derefter kan du klikke Close (Luk) knappen. Hvis musepilen fortsat viser et timeglas kan du gå til en menu og klikke Luk, og skærmen skulle så lukke.

Se STAT koder
Se Windows Vista / Windows 7 og 8

Hvis der bliver nævnt STAT=(tal) kan der være tale om, at en eller flere af de fem datafiler, er beskadiget eller mangler. Nogle få STAT=4 meldinger betyder fejl, der kan afhjælpes med funktionen Undersøg Datakvalitet under Filer. STAT=12 betyder, at den nævnte fil ikke findes. Den er måske ikke blevet kopieret over fra en sikkerhedskopi. STAT=87 viser, at filen allerede er i brug. Luk WINDOWS og genstart computeren.

STAT=2, 4, 5, eller 54 kan betyde, at en eller flere filer er beskadiget. Og det vil være nødvendigt at indlæse en sikkerhedskopi, der så kan bringes up to date ved hjælp af filen BKAUDIT.

BKAUDIT filen
I opsætning, kan det anbefales, at sætte BKAUDIT til at være aktiv. Derved vil der blive registreret hvilke tilføjelser og rettelser der er foretaget i databasen.
BKAUDIT filen er en ren tekst fil, hvor nyeste hændelser i databasen er beskrevet nederst i filen.
BKAUDIT.TXT filen er placeret samme sted som database filerne er.

For andre fejlmeddelelser, vil en geninstallering af Brother's Keeper blive nødvendig. Anvende her Windows funktionen Tilføj/fjern, som findes under kontrolpanel. Slet ikke med stifinder. Herefter installeres Brother's Keeper fra cd-rom eller fra Internettet. Installationsfile kan hentes på www.brotherskeeper.dk

Hvis du ikke selv kan rette en fejl, kan du, hvis du er registreret som bruger, sende en kopi af fejlmeldingen til John Steed eller Chris Gade Oxholm Sørensen support@brotherskeeper.dk. Oplys venligst registreringsnummer, BK versionsnummer og dato. Disse numre m.v. kan ses ved at klikke Hjælp, Om BK7. 
Angiv også andre oplysninger som for eksempel om fejlen kun optræder i forbindelse med bestemte opsætninger, eller når en person har flere ægtefæller, osv.


© Den danske hjælpefil til BK ver. 7