© www.brotherskeeper.dk

 
Vejledning ved download
og
installering af Brothers Keeper
 
Når der hentes en fil fra Internettet. Er der et par gode tips at anvende. Dette for at undgå at man får erstattet en fil som man ikke kan undvære. Fordelen er også at filer der er hentet fra Internettet, kan hentes igen.
 
Hvis du anvender
Version 11 eller nyere
 
Hvis du anvender
Version 9 er en lidt ældre version
 
Se herunder
 
Hvordan gøres det så?
Når du har trykket på Tryk her kommer følgende skilt frem. Her kan der vælges mellem Kør, Gem eller Annuller.
Vælges Kør, startes der med at hente filen og efterfølgende starter installationen automatisk.
 
Vælges Gem, bliver åbnet et nyt vindue.
Her skal der vælges hvor på computeren man vil placere, altså gemme den fil man henter fra Internettet. Vinduet der åbnes kan se således ud.
 
 
 
I dette tilfælde her vælges, at jeg vil gemme på drev C. Dette gøres ved at dobbelt klikke på Denne Computer, og igen dobbelt kikker på computerens C drev. Her opretter jeg en ny mappe som jeg giver navnet Fra Internettet. Så åbnes og filen gemmes heri.
 
 
 
Når filen er blevet hentet, skal filen startes herfra - således at installationen kan starte - så igen ved at åbne Denne Computer, drev C, mappen Fra Internettet og dobbelt klikke på filen, starter installationen.
 
 
 
For bruger der anvender Windows XP SP2 kan der under installationen komme en advarsel (se ovenfor) om at Windows XP ikke kender Brother's Keeper programmet og om du vil forsætte.
 
Dette kan du roligt gøre, ved at trykke på knappen Kør.
Programmet er testet og sikkert.
Årsagen til denne advarsel er den øget sikkerhed der er indbygget i Windows XP med SP2.