© www.brotherskeeper.dk

Retur Næste dag Dagen før oxholm@bk6.dk
  
 • Store mødedag - dagen hvor mødet med John Steed skulle være. Ad sted af rute 11, 44 og 37 til højre anden gang efter floden og derefter igen første gang til venstre. Dertil et par sving og vi ville være fremme.
 • Så fandt vi huset - med nummer 6907 - der er i privaten vi skulle mødes. En herlig stor villa - to biler, en kæmpe have og et meget stille kvarter.
  Efter velkomst og rundvisning var det arbejdet der trak. Der blev snakket frem og tilbage - præsenteret og vist ideer fra begge sider - noget var nemt at klare, andet ville tage meget lang tid at få tilpasset brugernes ønsker. Men John udtrykket flere gange "go' ide". En del blev nedskrevet.
  Jeg havde en større mængde ideer i form af en liste på tanker som var fremkommet i et samarbejde med Otto Jørgensen (Norge), med baggrund i de tanker som var fremkommet fra de mange bruger som har sendt deres ideer til enten Otto eller mig.
  Emner der debatteret var bl.a.:
  Generelt
  Opsætning
  Layout
  Sikkerhedskopiering
  Databaser
  Html
  Udskrifter
  Redigerings skærmen
  Installation / opdatering
  Udenfor programmet
  Meget mere herom når jeg har fået styr på mine mange notater og når jeg har fået mail fra John Steed om hvilke ting han vi arbejde på til at starte med.
  Tiden løb så hurtigt at inden vi fik set os om var dagen gået. Det traditionelle familiebillede skulle naturligvis lige tages.
  Sidste ord fra John Steed her i eftermiddags var "På gensyn i morgen aften, hvor vi henter jer på Exel Inn kl. 17:30 for at tage på restaurant - Mon vi får en skive af en Bison okse?
  Så på alle måder en meget vellykket dag sammen med John Steed og hans kone Shelly.

  Retur Næste dag Dagen før oxholm@bk6.dk