© www.brotherskeeper.dk

Retur Næste dag oxholm@bk6.dk
 
Kuffert pakket og vi er på vej ud af døren - kl. er her 0300 mandag morgen.
Så er vi inde i flyet og kan her side og kikke på lufthavnsbussen - den er bare så bred så bred. 145 personer kan den tage - alle står op.
Jylland over tvende have - Danmark er nu smuk sådan en morgenstund men små hvide skyer.
Almindelig kødannelse - vi var nummer 5 i rækken af fly der skulle af sted fra Billund.
I London skulle vi blot finde det rigtige fly - flyet fandt vi, men først efter en lang gå tur. Continetal Airlines.
Fra London, gennem masser af skyer, så udsigten var et vattæppe bestående af skyer de første 6 timers flyvning. Vi havde håbet at Grønland kunne ses, men sådan skulle det ikke gå. Første landkending var Canada, med Halifax som den første større by. Halifax var jo her mange udvandre fra Skandinavien ankom til - historiens vingesus var i tankerne her.
Så er grænsen til USA i udsigt og vi kan efterhånden se slutningen på rejsen. Vi skulle efter landingen først gennem paskontrollen - en oplevelse af de store. Sikke mange spørgsmål der skulle svares på. Videre til et indenrigsfly til Grand Rapide - men her skulle det vises sig at der var for lidt tid, for inden vi kunne komme gennem sikkerhedskontrollen skulle vi have jakkerne, sko af og derefter gennem en gennemlysning, hertil også en del af vores bagage - selv min computer måtte gennemlyses. Alt dette betød at vi ikke nåede lokal flyet fra Cleveland Airport - så vi måtte vente i 3 timer på næste afgang til Grand Rapide.
  Vel fremme på vores motel, Exel Inn - efter 27 timers rejse - er klokken blevet 23 lokal tid. (6 timers forskel).