© www.brotherskeeper.dk

Retur Næste dag Dagen før oxholm@bk6.dk
I aftes var i hyggens tegn sammen med John og Shelly
En særdeles hyggelig aften, med det bedste mad man kan forestille sig af spise. Mens der blev spist, blev der snakket til den store guld medalje - emnerne var bl.a. rejser, hobby og musik i de amerikanske kirker, hvilket afstedkom at vi skal i kirke på søndag og opleve livet her - det glæder vi os meget til. Så vi kan kun sige at det var nogle meget hyggelige timer sammen med John og Shelly. 
 
Som det ses herover, var det morskaben der var i højsædet.
(foto 1) Shelly "Se hvad jeg har her - det er fisk og det snager".
(foto2) Chris "Sannes is smager sikkert bedre end min".
(foto 3) John tænker "Det lyder som en røverhistorie - men jeg er på vej med en der er meget bedre".
I dag har det været den store køretur, turen gik til Slipping Bear nationalpark i det nordvestligste hjørne af Michigan - 352 mils (ca. 720 km.).
På motorvejen - hastigheden er max 70 mil/t
En ny by er åbenbart under opførelse
En lille rast blev det til med frokost i denne lille perle - Shelby
Efterhånden som vi kom nord på blev antallet af biler mindre og mindre - i 6 minutter kørte vi uden at møde andre biler end dem der var parkeret ved husene.
Et af formålene med denne tur, var at besøge Glen Haven Maritime museum.
Et museum der viste US Coast Guard virke i forbindelse med den skibstrafik som der er på søerne. De første redningsstationer blev oprettet mellem 1805 og frem til 1830'erne af frivillige.
På denne redningsstation i Glen var der en stab af redningsfolk på 10 mand, der alle var indkvarteret i hovedbygningen. Indkvarteringen bestod af en seng og et skab på en fælles stue. For at holde tiden ud på dette sted, blev der hver dag gennemført redningsøvelser. Til redning af besætningerne på søen (Michigan Lake) var der her på stedet to redningsbåde til rådighed. For at redningsbådene hurtigt kunne komme til undsætning var der bygget et spor direkte til vandet.

 

 Et par stemningsbilleder inde fra museet.

 En flot sandstrand i dette øde sted - men vi skulle da lige have dyppet tæerne i vandet.
Varmt var vandet nu ikke, det bliver aldrig over 15-16 grader varmt, årsagen er at søen er meget dyb og at der kun findes ganske få steder, hvor vandet er tilstrækkelig lavt til at det kan varme vandet op.
På vej retur kom vi forbi denne perle af en båndegård, en stor lade samt to miniature lader - den mindste ikke meget støre end et legehus.
Nå ja - der er valgkamp i disse dage - disse to skilte er opstillet foran rigtig mange huse - her er man ikke bange for at fortælle hvem man vil stemme på.
Efter mere end 12 timer er vi endelig retur og mangler kun få mils inde hotelsengen kalder på os. Men en herlig tur hvor vi rigtig oplever hvor stor USA er - kun et lille hjørne af Michigan har vi været i gennem i dag.

Retur Næste dag Dagen før oxholm@bk6.dk