© www.brotherskeeper.dk

 
Slet en BK database
I Brother's Keeper findes der ikke nogen funktion til at slette en database. Men ved at følge vejledningen herunder, kan en database slettes.
Vær opmærksom på, at alt slettes i det valgt bibliotek og sletningen sker på eget ansvar.
 
Start fra Brother's Keepers hovedmenu, vælg filer - Hjælpeværktøjer - Find BK6 databaser
 
 
Der kommer dette søge vindue frem, vælg hvilket drev der skal søges efter BK databaser
 
 
 
Efter det ønskede drev er valgt, trykkes på Søg.
 
 
Herover er valgt en søgning på drev E, hvor der blev fundet 17 databaser, hvoraf flere af databaserne indeholder 0 navne. Biblioteket e:\bk61 (her markeret med blå) ønske slettet.
 
For at slette det ønskede bibliotek, skal der anvendes et program som er en del af Windows. Programmet er Windows Stifinder. Stifinder startes ved at højre klikke på runde figur nederst til venstre (for Windows Vista og Windows 7), for Windows XP er det samme sted, men her står der START.
 
Vælg Åbn Windows Stifinder
 
 
Der kommer et nyt vindue op, åbn det drev hvor det bibliotek som ønskes slettet er, i dette tilfælde er drev E valgt.
 
 
Markere det bibliotek der skal slettes, i dette eksempel her er det biblioteket BK61 som ønskes slettet, på musen trykkes på højre musetast og der fremkommer en menu med forskellige valgmuligheder.
   
 
 
Vælg menupunktet Slet
Der fremkommer et nyt vindue frem, hvor der er en advarsel om det er korrekt at dette bibliotek skal slettes - er det korrekt, trykkes der på Ja
Vær opmærksom på at alle filer og biblioteker som findes i dette bibliotek bliver slettet.
 
 
Ønske bevaret tekster og billeder, skal biblioteket åbnes i stedet. Her vælges de filer der hedder DT6 efter punktummet - f.eks. BKPERSON.DT6
Der er 9 filer der hedder DT6 efter punktummet. De skal alle slettes - dette sker på samme måde som havde det været et bibliotek. 
 
 
Efter at databasen er slettet, lukkes Windows Stifinder.