© www.brotherskeeper.dk

 
Omdøb et bibliotek
I Brother's Keeper findes der ikke nogen funktion til at omdøbe et bibliotek. Men ved at følge vejledningen herunder, kan et bibliotek få ændret navnet, f.eks. hvis navnet på biblioteket er skrevet med Æ, Ø eller Å.
Vær opmærksom på, at alt ændre navnet på et bibliotek sker på eget ansvar.
 
I eksemplet her, er biblioteket placeret på drev E og har navnet SLÆGTEN
 
For at ændre navnet på et bibliotek, skal der anvendes et program som er en del af Windows. Programmet er Windows Stifinder, som startes ved at højre klikke på runde figur nederst til venstre (for Windows Vista og Windows 7), for Windows XP er det samme sted, men her står der START.
 
Vælg Åbn Windows Stifinder
 
 
Der kommer et nyt vindue op, åbn det drev hvor det bibliotek som ønskes ændret navnet på er, i dette tilfælde er drev E valgt.
 
 
Markere det bibliotek der skal ændres navn på, i dette eksempel er det biblioteket SLÆGTEN som ønskes ændret, på musen trykkes på højre musetast og der fremkommer en menu med forskellige valgmuligheder.
   
 
 
Vælg menupunktet Omdøb
 
 
 
Det markerede biblioteks navn ændres så det er muligt, at skrive et nyt navn, i stedet for SLÆGTEN kunne der for eksempel skrives BK6-DATABASE eller et andet navn, som ikke indeholder bogstaverne Æ, Ø eller Å
 
Når det nye navne er skrevet trykkes på Enter
 
 
Efter at navnet på biblioteket er blevet ændret, lukkes Windows Stifinder