© www.brotherskeeper.dk

 
Mulighed for at udskrive til en PDF fil
Det foregår en rivende udvikling på dette område og på markedet findes imidlertid en række programmer som gør dette arbejde på en fin måde og man kan dermed finde  den version af HTLM rapporter som der ønskes. Se mere under HTML ved at trykke her
Disse programmer tager udgangspunkt i en færdig GEDCOM-fil fra Brothers Keeper.

En del rapporter, bl.a. grafiske rapporter kan være vanskelig at få udskrevet i rigtig format. Det kan derfor være en løsning at udskrive disse til PDF formatet. Disse kan læses med Acrobat Reader

Der findes flere forskellige programmer kan klare opgaven med at oprette PDF filer. Men det er også mulighed gøre dette på en enkel og billig måde, ved at man installere PDF printer som gemmer udskriften, bl.a. de grafiske tavler i PDF fil på din computer.

Som et eksempel kan man benytte PDF995 som er en printer-driver. Programmet installeres du på computer. Når der skal udskives en raport, f.eks. grafiske, vælges printeren PDF995, som "printer" udskriften direkte til en PDF fil som gemmes i f.eks. "Dokumenter".
 
For at kunne udskrive til en PDF fil, skal der installeres en PDF printer, tryk her for at hente den nødvendige software til PDF995 printer.
 
For at kunne åbne en PDF fil skal Adobe Reader være installeret. Adobe Reader kan installeres fra Brother's Keeper installations cd-rommen eller den kan hentes fra denne web-adresse (tryk her). Adobe Reader er på dansk.