© www.brotherskeeper.dk

 
Billeder
Familie gruppebilleder
Ofte har man et billede med hele familien samlet. Disse billeder kan ofte være praktiske at få linket til flere personer. Hvilket ikke er noget problem. Ved at det samme billede bliver linket til f.eks. 15 personer, vil billedet også bliver udskrevet det samme antal gange. Dette kan undgås ved at i kolonnen Udskriv hvor angiver om billedet skal udskrives eller ikke.

Informationer om billedet
De vigtige oplysninger om billedet er bl.a.: Hvornår billedet er fra, hvilken anledning, hvem er fotografen, hvor er det taget og hvem er på billedet.
 

Forslag
En metode til at få beskrevet hvem de enkelte personer er. Tag og læg billedet på et lysbord (Et underlag hvorunder der er anbragt en lampe, således at lyset fra lampen kan skinne gennem billedet. Som alternativ kan et vindue anvendes). Oven på billedet anbringes så et ark papir og der kan ny tegnes et omrids af de enkelte personer.
Papiret med omridset af alle personerne samt numre scannes efterfølgende som et billede og linkes til de enkelte personer sammen med "hoved-billedet".
Hver person gives så et nummer. Nummeret kan så anvendes som henvisning når navnene på personerne skrives.