Contents - Index


Åbn menu med databaserHvis du fortrækker at bruge flere forskellige databaser, der ikke er forbundet med hinanden, så skal du etablere et separat databibliotek for hver database. For at gøre det lettere at skifte mellem flere databaser, kan du oprette en liste med navne på de forskellige databiblioteker indeholdende forskellige databaser, og derefter blot klikke på det bibliotek, du vil bruge.

Denne menu dannes ved at vælge Filer på hovedskærmen og derefter Åbn Menu med Databaser. Et klik på knappen Rediger åbner en ny skærm, hvor du kan skrive de forskellige databibliotekers sti og navn på hver sin linje. Når du er færdig, klikker du Filer og Gem og Luk.

Når du senere hen klikker Åbn Menu med Databaser, vil du se en databaseliste, hvor du kan klikke på den database, du vil bruge. 

For de fleste brugere er det tilstrækkeligt med én database. BK kan behandle 10 millioner personer i hver database. Såfremt alle er beslægtede med hinanden, er det muligt at udskrive for eksempel komplette anetavler. Hvis beslægtede personer er opdelt på flere databaser, er det ikke muligt, at få dem alle med i samme udskrift. 

Nogle brugere kan have behov for flere databaser, fordi de arbejder med forskellige slægter, der ikke har forbindelse med hinanden. Det kan også blive aktuelt at bruge en separat database til data, du har modtaget fra andre, og som du vil undersøge nærmere, inden du lægger dem sammen med din hovedbase.

Hvis du ønsker at åbn en database uden at føje den til listen kan du klikke Filer på hovedskærmen, og derefter Åbn en Database.


© Den danske hjælpefil til BK ver. 7