Contents - Index


Adresselabels og kartotekskort


Adresselabels og kartotekskort
For at oprette adresselabels og adressekort: Vælg Lister fra hovedmenuen og derefter liste på skærmen (efternavn eller fornavn) i nummerorden, efter referencer eller personer uden familie, stednavne, steder og begivenheder eller kilder.


Adresselabels
For at udskrive adresselabels: Vælg kode 97 som det eneste felt. I kolonnen for antal tegn kan følgende tal anvendes med et godt resultat: 5260, 5261, 5253 og 5263. For A4 ark kan følgende anvendes: 7036, 7037, 7042.
Udskriv en prøveside, inden du anvender labels, for at kontrollere om dine margener passer. Prøvesiden kan med fordel udskrives med omkring 30 adresser. Hvis resultatet er tilfredsstillende, kan du gå videre med anvendelse af indkøbte label ark.
På grundlag af de personoplysninger/data som du har indtastet, kan du her fremstille forskellige udskrifts-lister, der indeholder følgende:
Navn på par (Denne linie skal bruges når du skriver til en familie)
Enkelt person (Denne linie skal bruges når du skriver til en person)
Adresse (4 linjer) 
Telefon  
Fax  
E-post  
Web-adresse 
Andet 

Adressen kan angives til at være gældende for: Ferie, Fødselsdag, Familietræf, Nyhedsbrev, Fast bopælsadresse, Andet 1, Andet 2.
Er feltet e-mail og web-adresse udfyldt, vil et tryk på knappen E-mail åbne ens mail program, med mailadressen indsat i feltet Til, et tryk på knappen Web-adresse åbner ens web browser med den skrevet web-adresse og web-siden åbnes.

Yderligere kan du bestemme om adressen skal gælde for: 
Ferie
Fødselsdag
Familietræf
Nyhedsbrev 
Fast bopælsadresse
Andet 1
Andet 2

Du kan også få nærmere beskrivelse af navnevarianter under navnekort.


© Den danske hjælpefil til BK ver. 7