© www.brotherskeeper.dk

 
BK6.2

Tre ny funktioner i forbindelse med ver. 6.2.0

Supplement til den danske manualen
Bestil den danske manual - Tryk her
 
Der er kommet en række nye hjælpeværktøjer med som har været efterlyst af mange brugere.
Disse er:

Find BK6 database
Fra hovedmenuen vælges Filer - Hjælpeværktøjer - Find BK6 databaser
 
Her er det specielt funktionen ”Find BK6 database”, der er interessant, da det er her mange har problemer. Ideen med denne funktion er at programmet søger efter ens databaser på det enkelte drev og man så kan dobbeltklikke på den ønskede database og denne åbnes så.
 
 
 
Her er der fundet en række databaser på drev K: og der er angivet hvor mange personer der er i den enkelte database.
Er det ikke en af disse databaser som ønskes åbnet, trykkes på Ryd og et nyt drev vælges og søgningen sker så på dette drev.

Medie og Dosmerseddel
På selve Redigeringsvinduet er der sket store ting. Der er kommet to nye faneblade med.

Medie og Dosmerseddel. På fanebladet medie kan der nu linkes en hver form for medie fil til, det kunne være en film, lydoptagelser, præsentations fil fra f.eks. Power Point, mailadresse, web-adresse eller en hvilken som helst type fil som kan anvendes under Windows.

Alle linkede filer som er indsat her, vil kunne medtages i udskriften Familiegruppeskema, når denne gemmes som HTML filer. Dermed vil ens hjemmeside blive endnu mere interessant i form af f.eks. filmklip og lydoptagelser.
 
Du kan her indsætte lyd, video, pdf eller andre filer. Disse filer vil blive linket til personen, men de vil ikke kunne blive udskrevet, men kan medtages i HTML.

Dosmerseddel
Dosmerseddel, er også et af ønskerne fra brugerne som nu er kommet med. Her kan der skrives hvilke opgaver der på den enkelte person som mangler at blive foretaget. Disse vil ikke komme med i udskrifterne, men der kan søges i teksterne.
For at kommende opgaver vil blive husket på Dosmersedlen. Skal der som minimum angives en dato for opgaven. Datoen kan være enten oprettelsesdatoen eller en tidsfrist.
Yderlig kan der angives i felterne: Status (Planlagt, Startet, Forløb eller udviklingsforløb) Beskrivelse, Sted, Placering, Type (Forskes, Korrespondance eller Andet) og Priotet (Høj, Medium eller Lav).
 
Søgning og udskrifter fra Dosmersedlerne Tryk her